Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Италия

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Италия
Италия
Италия
Италия

Описание

Със своите над 250 ярки цветни фотографии и 32 подробни цветни карти пътеводителят на НЕШЪНЪЛ ДЖЕОГРАФИК „Италия” амбициозно е събрал на 400-те си страници многовековната история и култура, красотата на една живописна природа и цялата онази гореща смес от вкусове, ухания и емоции, които правят от европейската държава най-популярната туристическа дестинация.
     Авторът – Тип Джепсън, е страстен поклонник на Италия през целия си живот. Още след като завършва Оксфорд, той прекарва дълго време там, научава езика отлично, и даже работи като журналист в Рим. Написал е около 15 книги за тази страна и продължава да я посещава редовно и до сега – като запален турист и като почитател на класическите удоволствия – храна, вино и култура.
     В резултат на тази искрена симпатия и дълбоко познание на местните обичаи, история и забележителности, се получава една сериозна и същевременно вълнуваща книга за Италия, в която сякаш не липсва нищо. Тя включва 11 отделни тематични глави за всяка географска област, предложения за различни екскурзии, синтезирана полезна информация и подробно описание на всичко, което се случвало и продължава да се случва в земите на една от най-древните цивилизации.
     Наред с онова, което трябва да знаете за Вечния град, Мостът на въздишките и Седмицата на модата, пътеводителят „Италия” запознава и с уникалния местен колорит, с онези чаровни местенца, далеч от големите курорти, за които няма как да научите от всяка справочна книга, както и с малко известни факти за настоящето на една обгърната от миналото си държава.
     • Колко голяма е всъщност Голямата обиколка?
     • Дали Христофор Колумб действително е роден в Генуа?
     • Защо всички гондоли са еднакви?
     • Къде се продава най-скъпото кафе в Италия?
     • Колко струва един трюфел?
     • Дали най-зрелищния празник наистина продължава само 90 минути?
     • За кой град се смята, че е основан от Ной?
     • „Спи” ли Везувий наистина?
     • Заслужава ли Болоня определението Дебелана?

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG