Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Гледки от рая

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Гледки от рая

Описание

Къде е раят на Земята?
     Когато този въпрос бил поставен на водещите фотографи на Националното географско дружество, получените отговори се оказали толкова многостранни и изненадващи, колкото е животът сам по себе си. Изумителните визуални описания, събрани в тази книга, неочаквано настройват сетивата ни към преживяване на истински прекрасните неща в заобикалящия ни свят. Допълнена с разказите на известни автори и със спомените на самите фотографи, всяка от тези снимки е завладяващо отражение на рая на Земята и не по-малко отчаян призив към нас да спасим красивата ни планета.
     Изборът на фотографите ни отвежда често към далечни, недокоснати места. Раймон Гиман, който снима на островите Кралица Шарлот, открива същинско царство на природата „... толкова изобилно на всичко – живот, вода, гори, светлина, че можеш да видиш как нещата растат“. Почти всяка фотография показва блаженството, събрано в един миг, в едно чувство, в проблясъка на надеждата: сирийски деца, които играят на покрива, смайващ пейзаж в един от централните паркове на Ню Йорк, разлюлени облаци, приличащи на ангелски криле.     Раят може да бъде почувстван, намерен и... загубен. Майкъл „Ник” Никълс споделя разочарованието си от Африканския национален парк „Вирунга”, където война и размирици са погълнали горите. Уилям Албърт Алард представя пейзаж от Монтана, прекроен от човека, но „все пак останал достатъчно добър, за да накара другите да потреперят при мисълта за това колко прекрасно е било преди“.
     ГЛЕДКИ ОТ РАЯ ни кара да видим и да действаме. Красивата картина, която ни разтърсва, и усилието, което правим, за да излекуваме природата, са стъпки към намирането и опазването на всяко прекрасно място, което ни кара да почувстваме рая на Земята. 

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG