Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Стъпването на Луната

  • Стъпването на Луната
    Кат. №: 1165
    Вид: Природата
    Автор:
    Издателство: Егмонт
    ISBN:
    Корици: твърди
    Страници: 80
    Формат: 26 х 30,5


    Цена: 29,90 лв.



Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Стъпването на Луната
Стъпването на Луната
Стъпването на Луната
Стъпването на Луната

Описание

По случай 40-тата годишнина от кацането на Луната, „Егмонт България” представя на своите млади читатели едно уникално издание – „Стъпването на Луната”.
     Книгата е придружена от DVD с обща продължителност 52 минути, съдържащо оригинални кадри от НАСА. Филмът представя легендарния полет на АПОЛО 11, довел до „големия скок за човечеството”, направен на 20 юли 1969 година от Нийл Армстронг. Видеото е със субтитри на български език и освен мисията на АПОЛО 11 в него са включени и многобройни кадри на Земята и Луната, направени по време на различни мисии на НАСА, подготовката на полети и излитания. Не са забравени и два от най-съществените момента в космическата история – разходката на Луната и знаменитото „Хюстън, имаме проблем”, което Джак Суайгърт произнася на 13 април 1970 година от командния модул на АПОЛО 13.
    Книгата ще разкрие на младите читатели подробности около програмите АПОЛО и МЕРКЮРИ, ракетите, космическите полети, подготовката на мисиите, хронологията на човешкия стремеж да докосне Луната, както и информация за космическата надпревара между САЩ и СССР в годините на Студената война. Богато илюстрирана с уникални фотографии, „Стъпването на Луната” не е просто книга, а история.

+ DVD 


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG