Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Възможни странични ефекти

  • Възможни странични ефекти
    Кат. №: 1301
    Вид: Хоби
    Автор: Огастин Бъроуз
    Издателство: Инфодар
    ISBN: 978-954-761-263-1
    Корици:
    Страници: 316
    Формат:


    Цена: 11,00 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Възможни странични ефекти

Описание

Начин на приложение:
- Тази книга е одобрена за употреба от всички, търсещи удоволствие, разнообразие, забавление, просветление или най-общо казано – разсейване.
- Доказано е особено полезното и` въздействие върху хора с родители, баби и дядовци, партньори и разпуснати кучета. Хора със суха, напукана кожа реагират добре на книгата, както и хора с някои сърдечни заболявания.
- Колекционерите на кукли могат да усетят пристъп на свръхчувствителност, както и нелюбезните шофьори, бранд мениджърите на сладкарски компании и потребителите на тютюн за дъвчене.
- Според проведените проучвания някои хора са изпитали неуместен, конвулсивен смях, изтръпване на крайниците и неочаквано спиране на дъха. По-малко от 1% са съобщили за пристъпи на нарколепсия.
- Тази книга не може да лекува разстройства като прис­трастяване към eBay или склонност към случайни флиртове. - Не работете с тежки машини, докато четете тази книга, тъй като не знаете какъв ефект може да има върху вас.
- Книгата е противопоказна на всички, които стра­дат от психически разстройства, включително (но не само) читатели с ахедония, което означава невъзможност да изпитваш удоволствие

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG