Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Дан Тиен Ци Гун

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Дан Тиен Ци Гун

Описание

Дан тиен ци гун е изкуството на култивиране и събиране на ци в долната част на стомаха – дан тиен. Позната като “Океанът на ци” на древните даоисти, тази област съдържа ключа за отваряне на тялото и ума за свободното и непрекъснато движение на ци.

Тази книга съдържа специални дихателни и двигателни упражнения, които разкриват силата на ци, складирана в тялото, за създаване на повече жизненост, сила на органите и самолечение. Мантак Чиа обяснява също как тези упражнения са сигурен и ефективен метод за свързване със земната енергия, което позволява на ученика да постигне физическо, мисловно и духовно равновесие. Тези качества са основата за изпълняване на практиките за напреднали, свързани с ци гун на Желязната ризница и Космическото лечение.

Нашият ум насочва движението на жизнената енергия ци, но ако умът и тялото не са балансирани или са под стрес, умът не може да изпълнява тази си функция. Областта на дан тиен съдържа голямо количество нервни предаватели, което й дава възможност да контролира цалото тяло. Затова даоистите са нарекли тази зона “долния мозък” и са създали упражнения, които позволяват на практикуващия да осъзнае функцията на дан тиен за запазване на равновесието тяло-ум като път за духовно израстване и благосъстояние.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG