Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Царският път

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Царският път

Описание

В тази книга Свами Рама ни запознава с древни йогистки техники, като ги представя в последователна програма, включваща основните физически упражнения, ментални дисциплини и етични принципи на Раджа йога - “Царският път”, водещи към личната трансформация и просветлението. Тази книга е непреходна класика, едно от най-разбираемите и вдъхновяващи въведения към науката за йога на Запад.

Независимо дали се стремите към по-добро здраве, емоционално равновесие, съзидателност или към духовно търсене, описаните от Свами Рама практики са ключът за постигането на вашите цели.

Свами Рама е основател на Хималайския международен институт за наука и философия на йога в САЩ, на  Международно болнично сдружение в Индия и на редица други духовни центрове по целия свят. Възпитаник както на хималайските пещерни манастири, така и на европейски университети, със своите методи и техники за духовно развитие той изгражда мост между древните учения на Изтока и съвременните научни подходи на Запада.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG