Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Легендата - Артуровото Таро

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:  
  Поръчай


Легендата - Артуровото Таро

Описание

Както картите Таро, така и легендата за Крал Артур представляват една великолепна база за психическо и духовно усъвършенстване. И двете предават значенията си с помощта на символи и определени прототипни образи, с което ни помагат да се докоснем до по-висше знание за силите, които оказват влияние върху живота ни. "Легендата - Артуровото Таро" е едно омагьосващо царство за всеки, който желае да открие тайните на своето съществуване, като се впусне в едно пътешествие в митологичния свят.

Резултатът от комбинирането на традиционните символи на картите Таро с езическата и християнската символика от легендите за Крал Артур е създаването на една богата и вдъхновяваща система за гадаене:

• Обединени са елементите от четирите различни цикъла от легендите за Крал Артур - Келтските легенди, ранните летописи, средновековните романси и походите за Свещения Граал.

• Свързани са образите на традиционното Таро със съответстващите им от легендата за Крал Артур.

• Книгата пояснява каква е символиката на всеки един от архетипните образи в легендата за Крал Артур, както и символиката на събитията и разказите, свързани с дадена карта.

• Разкрива различните значения на картите и тяхната връзка с легендите за Крал Артур.

• Към традиционния символизъм на картите се предава и нов - според езическите и християнските вярвания, според кръстоносните походи, което дообогатява различните

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG