Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Лечение с Ангелите

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Лечение с Ангелите

Описание

Вие сте заобиколени от любящи и могъщи ангели, които искат да ви помагат във всяка област от живота ви. В книгата си "Лечение с ангелите" д-р Дорийн Върчу описва езотерични и практически методи, които ще ви помогнат да работите с вашите ангели, за да излекувате тялото си, личния си живот, професионалната си кариера и семейните си проблеми.

В цитираните случаи от личната практика на д-р Върчу ще прочетете какво казват ангелите за живота след смъртта, за бъдещето на нашия свят и за личната Божествена мисия на всеки от нас. Открийте значението на ангелските числа (например 111); разберете какво влияние имат предишните ви прераждания  върху проблемите в сегашния ви живот и защо ангелите понякога се въплъщават в човешка форма. Ще откриете и изумителния свят на елементалите и природните ангели и ще видите как те могат да излекуват вашите домашни животни, света и вас самите. В книгата са включени и "ангелски утвърждения", с които да повишите самочувствието си; както и ангелски молитви, които ще ви помогнат да намерите сродна душа, ще поправят поведенчески модели, причинени от травми в детството, ще ви излекуват от скръбта по изгубени близки.

 

Д-р Дорийн Върчу е психотерапевт-екстрасенс и световно признат експерт по ангелите. Книгите й, сред които "Ангелска терапия" и "Послания от вашите ангели", се продават в милионни тиражи. Дорийн пътува по цял свят, за да обучава хората как да общуват с ангелското царство. За повече информация посетете нейния сайт: www.angeltherapy.com.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG