Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Adobe Photoshop 6.0 Web Дизайн

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Adobe Photoshop 6.0 Web Дизайн

Описание

ADOBE PHOTOSHOP 6.0 WEB ДИЗАЙН

с ImageReady 3 и GoLive 5

Adobe Photoshop е без съмнение индустриален стандарт и в областта на Web дизайна. С Photoshop 6 Adobe направи една от най-добрите актуализации на своята световна програма. Тъй като твърде малко специализирани книги разглеждат начините за ползване на Photoshop 6 и ImageReady 3 за създаване на динамични и оптимизирани Web изображения, дизайнерът Михаел Баумгарт се зае да създаде това пълноцветно ръководство по Photoshop 6 за Web дизайнери. Разбирайки, че много дизайнери днес ползват Photoshop съвместно със специализираната програма GoLive на Adobe за разработване на Web сайтове, той е включил полезни глави и за комбинирането на Photoshop, ImageReady и GoLive 5. Научете се с помощта на тази книга да работите по-професионално, за да посрещнете повишеното търсене на по-добре организирани и по-бързо зареждащи се Web сайтове.

Авторът Михаел Баумгарт показва по какъв най-добър начин могат да се ползват най-новите функции на тези програми. Ще научите техники за:

оптимизиране и избор на правилната компресия за изображенията
създаване на GIF анимации
работа с гарантирани за Web цветове
проектиране на навигационни елементи
проектиране за различни браузъри
прехвърляне на проекти в GoLive
Михаел Баумгарт е един от най-известните немски автори на книги за Web дизайн и настолна издателска дейност. Един от първите европейски дизайнери, възприели компютърното настолно издаване преди повече от десет години, през 1996 той направи преход към проектирането за Интернет. Неговите книги по дизайн са постоянни бестселъри.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG