Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Gorichka.bg Година първа

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Gorichka.bg Година първа

Описание

”Нещата не са отчайващи и проблемите не са непреодолими. Напротив, изисква се малко усилие за промяна на навиците от страна на всеки един, за да постигнем много.” Така пише на сайта на Горичка, инициативата за зелен начин на живот на Магдалена Малеева. Сайтът и съпътстващите го многобройни проекти на Горичка набират скорост вече една година. Основните принципи на Горичка – позитивно, практично, модерно, привличат нови хора, от среди, които традиционно не са свързани с проблемите на околната среда. Това е и идеята на Горичка –  да вкара зелена перспектива в области, в които тя по дефиниция отсъства. „Ние искаме да достигнем до хора, които досега не са имали интерес към проблемите на климата и на околната среда”, казват от Горичка. 

Тази книжка е част от партньорството на Горичка с издателство Сиела. Благодарение на това партньорство на български ще излязат ключови зелени книги – по десет заглавия на година.

Първата книжка от поредицата събира на едно място най-хубавите текстове от gorichka.bg, разделени тематично. Напълно в стила на Горичка, всяка тема представя не само проблема, но и решенията.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG