Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Основи на психичното лечение

  • Основи на психичното лечение
    Кат. №: 1998
    Вид: Медицина
    Автор: Даян Стейн
    Издателство: Аратрон
    ISBN: 978-954-626-257-8
    Корици:
    Страници: 408
    Формат:


    Цена: 15,00 лв.



Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Основи на психичното лечение

Описание

Даян Стейн ни представя техники за психично лечение, които някога са били считани за езотерични и за тяхното приложение се изисквало специализирано окултно познание, години на практикуване и свръхестествени способности. Чрез тази книга тя ни показва как да се свържем с мощната лечителска сила на нашите психични енергии.

За начинаещите Даян дава теория и практика за основите на медитацията, визуализацията, енергията кундалини, чакрите и аурите, както и строежа на душата. По-напредналите в духовните практики ще научат как да се свързват с духовни водачи и ангели, лечение с кристали, лечение чрез полагане на ръцете, методи за освобождаване на емоциите и лечение от разстояние. Програмата за напреднали разглежда лечение на кармата и миналите животи, възстановяване на душата, освобождаване от същности и прикрепвания, разбиране и подпомагане на процеса на смъртта.

Психичното лечение означава да излекуваме себе си, другите и планетата. Лечителят не провежда лечението върху пациента, а заедно с него. Всяко лечение е тристранно споразумение между лечителя, получателя и Богинята или Божественото начало, а ролята на лечителя е да улесни и канализира този процес.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG