Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Химера

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Химера

Описание

"Не просто скандален. Не просто циничен. Не просто проницателен. Просто Ребеловски.
С острото си перо Ребеловски пронизва всички, живеещи в матрицата на съвременния капиталистически свят, незамислящи се, че има нещо отвъд - нещо зад маската на "прекрасния материален свят". Унищожава всички митове и клишета относно смисъла на живота, любовта и разбирането ни за света. Взел е под прицел всички материалисти, кариеристи, еснафи и дори самият себе си.
Ребеловски казва с болезнена откровеност това, което всички знаем, но не искаме да си признаем. Той е гений, който вижда необикновеното в обикновените неща и обикновеното в необикновените."

"Химера. Книга за всичко и за нищо, за всеки и за никой, за теб и против теб.
Пред очите ти авторът изгражда и разрушава един свят, а след като прочетеш книгата разбираш, че той ти е дал възможността сам да сътвориш този свят. Описаните събития в книгата не са реални, защото ако бяха - то това щеше да бъде една ужасно страшна и страшно ужасяваща книга. А тази книга е огледало - в нея ще видиш вътрешния си образ; а дали ще ти хареса зависи само от теб - от това какво си правил, какво правиш, какво мислиш и какво чувстваш.
Изтъкана от противоречия книгата опровергава всички обществени норми и предразсъдъци. Аз-ът се разгражда в обществото, но и обществото прониква в аз-а. Можем ли да изградим съдбата си? Можем ли да обичаме истински? Ще достигнем ли някога своята химера?"

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG