Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Рейдър

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Рейдър

Описание

Рейдърите наричат себе си санитари на бизнеса, но по същество са истински хищници. За да заграбят печелившо предприятие, са готови на всякакво престъпление –фалшификация на документи, подкупи на съдии и милиционери, шантаж, заплахи, рекет – безпощаден щурм. Невъзможно е да им се противостои.
Но на пътя им застава човек, който не се страхува от нищо. Преследван от група килъри, милиционери-бандити са готови да му сложат белезниците, желаещите да заобиколят закона са цял легион и начините са хиляди. В кървавата рейдърска атака са привлечени всички – щурмоваци, юристи, олигарси, съдии, губернатор, Федералната служба за сигурност, международни престъпници и дори Президентът.

В своя динамичен и увлекателен роман Павел Астахов разкрива тайни с юридическа и художествена точност, доказвайки, че законът е суров, а наказанието – неизбежно.

Политически трилър, в който е разголена цялата истина за съдебната власт.

Прокуратурата и началника на Главно следствено управление в Москва повдигат обвинение срещу автора и издателството за клевета. Делото печели Авторът.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG