Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Раз два три

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Раз два три

Описание

Ти знаеш ли как изглежда щастието? Аз много-много не знам. Даже малко се чудя защо хората така го търсят. Все не го намират и все го търсят. Сигурно големите знаят как изглежда, ама аз още не знам.
Ти как мислиш, то щастието стои ли на едно място и чака да го намериш или се мести – пътува като хората?
Та и мъжете някой така ги е направил. После са раснали, станали са момчета, ходили са на училище. Абе, правили са това, дето всички го правят. И като завършат училище и станат мъже, тогава вече можеш да ги намериш. Обаче това не знам. Не знам къде ги намираш. Сигурно стоят някъде, където им е мястото, и чакат да дойде някоя жена да ги намери. А когато ги намери неподходящата жена, се развеждат и тогава те пак отиват там и чакат друга жена да ги намери. Или пък ако ги намери другата, преди да са се развели, тогава се развеждат заради нея – като бащата на Петя. Така си го представям. Те си чакат, а ти ги намираш. Само дето не знам къде чакат. Обаче е рано още. Докато порасна и стана готова за мъже, ще науча къде чакат.
Затова и ги разбирам тия работи с мъжете и момчетата. Затова и знам как да се оправям вече с мъжете. Вярно, липсва ми опит. Обаче съм малка още. Нали знам какво трябва да правя, докато порасна, ще имам и много гаджета и ще тренирам. Не е толкова сложно това с мъжете. Не знам защо жените все се оплакват. Ама сигурно са си прави.
Затова една жена освен гадже трябва да си има и приятел като тебе сега. А ти си добър човек. Ние жените обичаме добрите мъже. Такива, които могат да ни слушат и да ни разбират. Не е много сложно да ти кажа, обаче мъжете обикновено не слушат. И затова така се получава. А после всички викат, че мъжете и жените не се разбирали. Ама вие ако ни слушате, повече няма да е така. Ето, ние с теб затова се разбираме. Защото, като ти говоря, ти мълчиш и ме слушаш.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG