Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Нюрнберг Злодейството на съд

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Нюрнберг Злодейството на съд

Описание

В своя забележителен преразказ на историята на Нюрнбергските процеси Джоузеф Персико не само пресъздава мащабността на това драматично събитие, но и съобщава неизвестни досега, шокиращи подробности, отнасящи се до всички участници. Като използва нови източници – записките на психиатъра и на началника на затвора, бележките на съдиите и прокурорите, писмата и дневниците на подсъдимите, - Джоузеф Персико разкрива всекидневната принуда на компромисите, непоклатимостта и разрушителността на сляпата вяра,  противоречията между закона и жаждата за отмъщение, напрежението и недоверието между Изтока и Запада в началото на Студената война.

Шестдесет години след тяхното начало Нюрнбергските процеси остават пример за това как злодейството може и следва да бъде изправено на съд. Историята трябва да напомня на всяко следващо поколение, че отговорността за извършени престъпления се поема лично от извършителите.

Тази книга е написана толкова увлекателно и вълнуващо, че се чете като роман на Робърт Лъдлъм.
По тази книга е създаден едноименният американски филм с участието на Алек Болдуин, Джил Хенеси, Брайън Кокс, Макс фон Сюдоф и Кристофър Плъмър.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG