Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Основи на психичното развитие

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Основи на психичното развитие

Описание

Това е увлекателна и изчерпателна книга, която предлага на начинаещия в сферата на психичната енергия ясно обяснение за нашата духовна анатомия, а също и приложим план за пробуждане на висшето осъзнаване. Тя съдържа прекрасни, лесни за изпълнение техники за енергийно осъзнаване. Авторите са се погрижили за упълномощаването, независимостта и яснотата, необходима на ученика. Те обясняват някои основни, важни стъпки в разбирането на "невидимия" свят, правят го по-разбираем и достъпен за практически проучвания. Най-важното, тонът на книгата се базира на любовта, както и на мъдростта и техническия опит, с искрено състрадание и непринуденост, които са отличителните белези на истинското учение.

Това задълбочено и разбираемо ръководство за енергийно осъзнаване може да ни помогне да излекуваме себе си и нашите връзки и да участваме по-пълно в прелестта и мистерията на всекидневния живот.

 

"Завършена психична система, която действително работи. Дадени са лесни за изпълнение, поетапни упражнения, които развиват находчивост и психични умения. Книгата е полезна както за начинаещи и напреднали, така и за преподаватели."

 

Енодиа Джудит, терапевт и екстрасенс, авторка на "Чакрите - колелата на живота" и  "Източно тяло, западен ум"

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG