Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Рейки - Енциклопедия

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Рейки - Енциклопедия

Описание

Тази книга може да бъде безценен помощник и ръководство на всеки начинаещ, ученик и майстор по Рейки. В нея е събрана много информация за Рейки - казана, написана или споделена още от откриването на системата в началото на ХХ век, като голяма част от нея е получена от живи ученици на Микао Усуи, Чуджиро Хаяши и Хауайо Таката, а също и от различни писмени източници в Япония и на Запад.

Заедно с обширното въведение в системата на Рейки е направен хронологичен исторически преглед на нейното развитие, включващ голяма част от клоновете както от Западната, така и от Японската Рейки. Дадени са нивата, които се преподават в различните школи, и са описани символите на конкретната система. Така всеки, който се интересува от работа с енергията на Рейки, може да прецени към коя школа и практика да се насочи. Освен това са обяснени много и различни техники, прилагани на Запад и в Япония, както и други съпътстващи практики, като създаване на кристална решетка, използване на антакарана, напеви, виолетовия дъх и други.

Подробният речник на понятията, свързани с Рейки, както и цялостният преглед на по-важните организации и общества по света ще бъдат от полза на всеки, който практикува Рейки или друга холистична система.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG