Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Фокус

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Фокус

Описание

Според автора фокусът е основният фактор за корпоративна конкурентноспособност, благодарение на която компанията ви може да бъде “номер едно”.
“Фокус” е книга, която показва на компаниите как да еволюират, как да увеличат пазарния си дял и стойността си без да жертват ключовите си ценности.
Книгата е посветена на истинската цел на маркетинговия процес, която не е просто продаване на продукт или услуга. Истинската цел е намиране на бъдеще.
Това е основната задача на корпоративния мениджмънт. Не става дума за бъдещето по принцип, а за конкретното бъдеще на конкретните компании. Фокус означава бъдеще в смисъл, че той дава прогноза за бъдещето, след което се предприемат конкретни стъпки за осъществяването й.
И точно тук идва ред на обекта на маркетинга.
“Всяко бизнес начинание има две, и само две, основни функции - пише Питър Дракър - маркетинг и новаторство.”
“Това е една много важна книга, добре документирана, добре аргументирана, но предназначена да поражда спорни мнения. Гарантирам, че следващия път, когато решите, че е време за диверсифициране на дейността, ще си помислите.”
Филип Котлър

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG