Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Управление на маркетинга

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Управление на маркетинга

Описание

Интернет променя начина, по който потребителите купуват, и начина, по който компаниите търгуват помежду си.
Този нов свят се характеризира с невероятно богата информационна среда. Търговците могат да разглеждат това като свят на процъфтяващи възможности ­ или процъфтяващи заплахи.
Книгата “Управление на маркетинга” ви води из този дързък нов свят, показвайки ви как Интернет позволява на запознатите търговци бързо да се приспособяват към промените в пазарните условия, по-ниските разходи и изграждането на партньорства.
“Управление на маркетинга” е значително по-кратка версия на десетото издание на “Управление на пазарното предлагане”, своеобразна класика в тази дисциплина.
Тази книга засяга всички теми, които един информиран директор по пазарно предлагане има нужда да познава: тя разглежда основните въпроси на стратегическото, тактическото и административното пазарно предлагане.

Филип Котлър е професор по международен маркетинг в Колежа по маркетинг Kellogg при Northwestern University. Автор и съавтор е на 15 книги.Членовете на Американската асоциация по маркетинг го определят като лидер в маркетинговата теория. Името на Котлър е синоним на маркетинга.Учебниците му са преведени на 20 езика и са продадени в над 3 милиона екземпляра. Те се четат в университетите в 58 страни като химн на маркетинга.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG