Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

ТЕД ЛЕВИТ за маркетинга

Поръчай


Брой:
  Поръчай


ТЕД ЛЕВИТ за маркетинга

Описание

Теодор Х. Левит, заслужил професор по бизнес администрация, е някогашен председател на Секцията по маркетинг в Harvard Business School и предишен редактор в Harvard Business Review.
Левит е автор на многобройни статии и книги на икономически, политически, управленски и маркетингови теми. Той е печелил четири пъти наградата „McKinsey“ за най-добра годишна статия в Harvard Business Review; носител на наградата на „Академията по управление“ за бележития бестселър по бизнес през 1962 г. „Нововъведение в маркетинга“ и носител на наградата „Джон Ханкок“ за изключителни постижения по бизнес журналистика през 1969 г. Той е получил наградата „Чарлс Кулидж Парлин“ като „Специалист по маркетинг на годината“ през 1970 г., наградата на Джордж Галъп за значителни постижения в маркетинга през 1976 г., а през 1978 г. наградата „Пол Д. Конверс“ на „Американската асоциация по маркетинг“ за основен принос в маркетинга. Той също така е спечелил през 1989 г. наградата „Уилям М. Макфийли“ на „Международния съвет по управление“ за важни постижения в управлението.
Сборникът със статии, който ви предлагаме включва най-добрите разработки на Левит в областта на маркетинга. Статията „Маркетингово късогледство“, публикувана за пръв път през 1960 г. в HBR се е превърнала в една от най-продаваните статии за всички времена с тираж 850 000. В друга от статиите „Глобализацията на пазарите“ авторът за пръв път – през 1983 г.– въвежда понятието „глобализация“ и предвижда тренда, че новите международни пазари ще наложат предлагането на все по-стандартизирани продукти.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG