Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Компютри и музика

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Компютри и музика

Описание

Основи, технологии, обработка, композиране и запис

Основни музикални понятия: ноти, ритми, ладове, акорди
Компютърни технологии за композиране на музика
Адаптация на нотни партитури
Музикален тренажор
Тази книга е написана за музиканти, които искат да използват силата на компютрите, и за компютърни потребители, които желаят да правят музика на компютъра си.

В интересна и достъпна форма в ръководството се описва пълният цикъл на създаване на музикален продукт, а също и на неговия запис във вид на нотна партитура и Audio CD. За начинаещите потребители са изложени основите на теория на музиката и са съставени съответните упражнения. Описана е работата с програмите Cubasis VST и Cubasis Notation на фирмата Steinberg и е представен пълен алгоритъм за елегантна работа с тях. Отделено е внимание на практическите въпроси за обработка на звука с редакторите Sound Forge 6.0 и WaveLab 4.0. мастеринг на Audio CD с програмата WaveLab 4.0, технологията VST (VST-инструменти, ReCycle-файлове и др.) в програмата Cubasis VST и методите за адаптация на партитури с Cubasis Notation.

Компютри и музика ще помогне на любителите да реализират своите идеи, а професионалните музиканти ще овладеят новия за тях “музикален инструмент” – компютъра, като използват възможностите на разгледаните програми.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG