Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Маркетинг съвети от А до Я

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Маркетинг съвети от А до Я

Описание

Най-уважаваният капацитет в областта на маркетинга ­ Филип Котлър, предлага свежи и стимулиращи идеи за това как ще се променя маркетингът в настоящето и в бъдещето и как специалистите по маркетинг трябва да се променят заедно с него.
 
През следващото десетилетие, а и след него, променящите се реалности и от пазарна, и от потребителска гледна точка ще доведат до пълно преоткриване на маркетинга, категоричен е Котлър. Работата на маркетолозите няма да бъде да продават онова, което компанията им произвежда. Те ще съсредоточат усилията си върху подготовка на маркетингови инициативи по отношение на изграждане на марката, обслужване на клиенти, рекламни кампании и дори връзки с медиите.
Книгата предлага инструментариума, който ви е необходим, за да се конкурирате успешно в борбата за клиенти на бързо променящите се пазари. Целта на автора е да предостави на читателите най-добрите принципи и практики за ефективен и иновативен маркетинг, за изграждане на устойчив и печеливш бизнес.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG