Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Котлър за маркетинга

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Котлър за маркетинга

Описание

Името на Филип Котлър е синоним на маркетинга. Книгите му се четат като химни на маркетинга в 58 страни. Настоящата книга “Котлър за маркетинга” представлява един дългоочакван, изключително важен наръчник по маркетинг за мениджъри. Тази нова книга е съставена на базата на лекциите на автора по маркетинг, добили световна слава и признание.
 
“Тази книга учи как да ПЕЧЕЛИМ и как оптимално да създаваме и
управляваме търсенето, породено от разнородните нужди на потребителите.”
Робърт Галвин, председател на изпълнителния комитет, Motorola Inc.
Мъдрите прозрения на Котлър ще ви помогнат да осъвремените уменията си и да се запознаете с новите предизвикателства и възможности, родени от хиперконкуренцията, глобализацията и Интернет. Тук ще откриете най-новите идеи, синтезирани в забележително достъпна форма, по нашумели въпроси като информационен маркетинг, маркетинг на взаимоотношенията, високо технологичен маркетинг, глобален маркетинг и маркетинг по Интернет. Също така ще намерите проницателни съвети на Котлър, които са били в услуга на компании като AT&T, General Electric, Ford, IBM, Michelin, Merck, DuPont и Bank of America. И което е най-важно, “Котлър за маркетинга” може да се третира като проницателна лекция под формата на книга върху четиринадесетте въпроса, които са били най-често задавани на автора през двадесетгодишния му опит като лектор.
Ако сте избрали неуспешна маркетинг стратегия, вдъхнете є нов живот чрез богатството от открития и идеи на Котлър. Прекарайте няколко часа с най-популярния специалист по маркетинг в света и повишете нивото на маркетинговата си дейност.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG