Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Еволюцията на маркетинга

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Еволюцията на маркетинга

Описание

В условията на пазара, управляван от клиента и задвижван от технологията, всяка компания трябва да претърпи трансформация. Новите реалности налагат фундаментално преосмисляне на корпоративната стратегия.
Ключът към постигането на тази цел се крие в една съвсем нова парадигма, която авторите наричат “холистичен маркетинг”.
 
Eволюцията на маркетинга описва задължителната трансформация, която трябва да претърпи маркетингът, а и всяка организация, която се конкурира на днешния пазар, управляван от клиента и задвижван от технологията. Изисква се фундаментално преосмисляне на корпоративната стратегия, което да позволи непрекъснато да се създава и предоставя изключителна стойност на клиента на пазара ­ като място и като пространство. Тази трансформация определя маркетинга като лидер при оформянето и прилагането на новата стратегия.
Средството за постигането на тази цел се крие в една съвсем нова маркетингова парадигма, която авторите наричат "холистичен маркетинг" ­ динамична концепция, произхождаща от електронната свързаност и взаимодействие между фирмите, техните клиенти и сътрудници.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG