Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Успешната иновация

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Успешната иновация

Описание

Успешната иновация е ключов фактор за конкурентоспособността на бизнеса, а нерядко и за самото му оцеляване.
Базирана върху задълбочени изследвания, проведени от самите автори и водещи учени и консултанти по света, книгата разглежда начините, по които фирмите градят творческа среда и позволяват на идеите да текат свободно и да бъдат оформени с максимално печеливш ефект.
 
Успешната иновация е ключов фактор за конкурентоспособността на бизнеса, а нерядко и за самото му оцеляване. Въпреки това редица проучвания сочат, че организациите не са способни да използват творческия потенциал на своите членове.
Базирана върху задълбочени изследвания, проведени от авторите (резултатите от които Financial Times нарече „поучителни”), както и върху разкритията на водещи учени и консултанти по света, тази книга разглежда начините, по които фирмите градят творческа среда и позволяват на идеите да текат свободно и да бъдат оформени с максимално печеливш ефект. В нея се подчертава важното значение на петте роли в процеса на иновацията: искри, спонсори, оформители, вдъхновители и специалисти.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG