Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Любoвни убийствa

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Любoвни убийствa

Описание

Любовни убийства” са истински истории, разказани от криминалната репортерка Вивиана Асса. Нищо в тази книга не е измислено. Автентични са драматичните човешки съдби, както и техните живи прототипи.

“В работата ми като журналистка  - казва Вивиана Асса – ме интересуваше много по-силно поражението, отколкото успеха. Защото лошите неща могат да се случат на всекиго, но могат да бъдат и избегнати. Факт е, че почти всички убийства са всъщност трагично стечение на обстоятелствата, макар че не от всеки човек става убиец. То е като с шофирането. Никой не е абсолютно застрахован от злополука, която може да се превърне в житейска катастрофа. Затова станах криминална репортерка, защото не ми даваха мира въпрасите:  Каква порода е убиецът в пъстрата фауна от морални видове? И има ли аналог в животинския свят – да унищожиш себеподобен? Какво се случва в главата му? Как точно изглежда чипът, който се крие зад срама на смокиновия лист? Има ли уред, който да открива пробойните в съвестта на човека, за да търсим формула за нравствена ваксина?

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG