Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Maстилeният лaбиринт

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Maстилeният лaбиринт

Описание

След тази книга няма да сте същите. Нито България, нито светът, заради въпросите, които ще повдигне, скандалите, които ще предизвика и илюзиите, които завинаги ще развенчае. За да се намерят хората отново в измислената ни действителност.   
Препускайки по страниците на романа, представите ви за реалността ще се преобърнат, докато откриете дъното на Лабиринта. Ще потънете в ребус от тайнствен средновековен ръкопис, Последния пратеник, кражбата на безценен амулет от бункера на Хитлер, двулика златна плоча в Бирма, забравени фрески в Римските катакомби, изоставен швейцарски замък със съкровища, Библиотеката на най-дългия път, праисторически светилища, Меандъра, осмоъгълната звезда и най-дълбоката пещера на Балканите, за да намерите отговора в първата и най-развита цивилизация, която светът все още търси, без да назовава. И тайната как е изчезнала тя в пепелищата, докато чудотворецът Орфей не възражда знанието й. Ще разберете защо Църквата упорито унищожава дирите на Христовите предшественици, неговия близнак и кода на Слънчевия шифър.

Мастиленият Лабиринт е исторически роман, в който всяка сцена е базирана на реална история и съществуващ артефакт. Местата и времето на случващото се в романа са действителни. Някои от имената на участниците са променени. Мастиленият лабиринт има много изходи и единствено от читателя зависи през кой ще успее да излезе. Всяка глава в книгата е нова страница от изгубения край на таен ръкопис, намерен в стара римска библиотека. И боравейки със стотици факти и научни трактовки, романът неусетно преобръща представите ни за история, религия и философия. Към книгата е изграден уникален музей на следите в Лабиринта, от стотици снимки и артефакти от Москва, Бирма, Берлин, Гърция, Рим и Тракия, събирани от авторката, които илюстрират съдържанието. А достъп до него има само читателят, намерил паролата-ключ, за която инструкциите са в романа, на страница N 7.
Това е четвъртият роман на Людмила Филипова. Разследването по темите му трае повече от 3 години на териториите на 7 страни. Авторката е направила десетки интервюта с учени и специалисти по темата, изброени на последните страници. Идеята за него се ражда в най-ниската точка, под земята, до която човек може да слезе на Балканския полуостров.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG