Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Създадени вечни

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:  
  Поръчай


Създадени вечни

Описание

Наситена с много конкретни примери и организирана под формата на последователна рамка от практически концепции, приложими за мениджърите и предприемачите от различни нива, “Създадени вечни” предлага отличен модел за създаване на организации, които да пребъдат в XXI век и след това.
 
“Създадени вечни” изследва корените на дългосрочния успех на компаниите. Авторите Джеймс Колинс и Джери Порас разглеждат в нова светлина дейността на осемнадесет компании, в т.ч. 3M, Wal-Mart, Walt Disney, Boeing, Sony, Hewlett-Packard и IBM.
В рамките на шестгодишния проучвателен етап, проведен в Stanford University Graduate School of Business, авторите Колинс и Порас проучват множество изключителни и дългосрочно успели компании, като ги съпоставят директно с конкурентите им. Авторите непрекъснато си задават въпроса: “Кое отличава визия ориентираните компании от останалите?”
“Създадени вечни” е необикновено бизнес четиво - основано на сериозни проучвания, съдържащо неконвенционални изводи... Заслужава да се прочете, особено от хора, които са се заели да вдъхнат нов живот в най-големите национални организации.”
Ричард Тоуфъл, Wall Street Journal
“Ако търсите завладяващо историческо проучване на факторите, спомогнали за създаване на съвременните високооктанови компании, настоящата книга няма да ви разочарова.”
Браян Дюмейн, Fortune

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG