Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Сблъсъкът на поколенията

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Сблъсъкът на поколенията

Описание

Ако работното ви място понякога изглежда като бойно поле, а колегите ви – чужди и непознати, не сте сами. Днес има четири различни поколения служители, които взаимно се фиксират с поглед през конферентната маса, и потенциалът за конфликт и объркване никога не е бил по-голям.
 
В тази завладяваща книга, изпълнена с прозрения, експертите по поколенията Лин К. Ланкастър и Дейвид Стилман хвърлят изключително нужната светлина върху въпроса как да се прекрачат поколенческите пропасти на работното място чрез разбиране на различията, които разделят поколенията.
Традиционалистите – служителите с нагласата на „дръж си главата наведена, напред и нагоре“, живеят съобразно трудова етика, която е била оформена през тъмните дни на Голямата депресия. Междувременно 80 милиона представители на Бума на бебетата са на кръстопът, опитвайки се да балансират всепоглъщащата си потребност да успяват и желанието си да „забавят топката“ и да се наслаждават на плодовете на труда си. Те се люшкат между възхищението и погнусата от агресивната безочливост, демонстрирана от Поколението Х, което освен че се чувства така, сякаш трябва непрекъснато да се доказва, нервничи, когато е възприемано като твърде амбициозно, непочтително и нахално. По петите на всички са новите хлапета – Децата на хилядолетието. С уникалната си смесица от схватливост и социална съвест те обещават отново да променят пейзажа на работното място.
Независимо дали сте мениджър, служител, предприемач или висококвалифициран професионалист, ще извлечете осезаема, реална бизнес полза от разбирането на тази жизненоважна форма на разнообразие, която засяга днешното високопроизводително работно място.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG