Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Практика на мениджмънта

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Практика на мениджмънта

Описание

Днес разполагаме с познанията и опита, необходими да се упражнява успешно управлението. Все пак може би не съществува друга сфера на човешките стремления, в която винаги огромната бездна между познанията и труда на водачите и тези на хората на средно ниво да е по-широка и по-трудно преодолима. Настоящото издание не изключва от целите си отместването на границите на познанието. Но главното е да стесни пропастта между онова, което може да бъде направено, и това, което се прави, между лидерите в мениджмънта и не толкова изявените.
Макар да не се занимава с конкретните техники, тази книга е за практиката. Тя се основава на дългогодишния опит, натрупан в работа с управленски екипи – и на малки компании, и на големи и много големи фирми. Целта й е да бъде пътеводител за хората, заемащи висши управленски постове, да им предостави възможност да изследват работата си, да диагностицират слабостите си и да подобрят собствената си ефективност, както и резултатите на предприятието, за което са отговорни. На по-младите в мениджмънта – и на онези, които възнамеряват да направят кариера в него – тази книга би трябвало да даде и представа какво е мениджмънтът и конкретни насоки по отношение на познанието, уменията и дисциплината, необходими им, за да се подготвят за висши управленски постове.
"Практика на мениджмънта" е една от най-добрите и определено най-стимулиращата от книгите на тема “управление”, която се е появявала от години. Тези, които сега са заети с управлението, са длъжни да я прочетат; а онези, които преподават управление, трябва да я притежават.
Незаменимо четиво за всеки, който се интересува от управлението - независимо дали в областта на техниката, на персонала или на администрацията. Книгата е особено важна, за да опознаем онези фактори, които допринасят за ефективността на бизнеса и за икономическото преуспяване.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG