Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Открийте силните си страни

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:
  Поръчай


Открийте силните си страни

Описание

„Във времена, когато компаниите по света изпитват отчаяна нужда от нови методи за мотивация, вдъхновение, от свежи сили и идеи, Клифтън и Бъкингам ни отварят вратите към нова философия на живот и работа. Позитивна философия, която се фокусира по-скоро върху силните страни на хората, отколкото върху слабостите им. Забележителна книга с дълбочина и творчески дух, която ни дарява с чудесното съчетание на мъдрост, съчувствие и визия за укрепване на компаниите. Книгата на Клифтън и Бъкингам е стимулираща и провокираща мисълта."
Лорен Матюсак, старши педагог в Академия за лидерство „Джеймс Макгрегър Бърнс" в университета в Мериленд

За съжаление у повечето от нас липсва усещане за собствените заложби и силни страни, а в още по-голяма степен липсва способността да изградим живота си, като се уповаваме на тях. Вместо това, ръководени от нашите родители, учители и мениджъри, както и от обсебената от патологията психология, ние ставаме експерти по отношение на слабостите си и прекарваме живота си в безброй опити да ги преодолеем, докато нашите силни страни остават латентни и пренебрегнати.
Маркъс Бъкингам, съавторът на бестселъра "Нарушете всички правила", и Доналд О. Клифтън, член на ръководството на Международния център за изследвания и образование на Галъп, са създали революционна програма, за да помогнат на читателите да идентифицират своите таланти, да ги развият в силни страни и да постигнат почти перфектно изпълнение на дейностите, с които се занимават.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG