Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Мениджмънт предизвикателствата през XXI век

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Мениджмънт предизвикателствата през XXI век

Описание

Мениджмънт предизвикателствата през XXI век” описва нови начини за постигане на успех. Най-голямото предизвикателство е производителността на хората на умствения труд - какво представлява тя, как действа, как управляваме хората на интелектуалния труд и самите себе си.
 
“Мениджмънт предизвикателствата през XXI век” съдържа нов поглед към теорията и практиката на мениджмънта. Поредната книга на “един от вечните мислители на нашето време”, както Business Week определя Питър Дракър, разглежда паралелно два фундаментални въпроса: промените в световната икономика и промените в практиката на мениджмънта. Тези промени, особено в развитите страни, имат огромно значение за изследването на бъдещите предизвикателства и Питър Дракър пита: “Кои са новите реалности? Какви нови политики трябва да възприемат компаниите и ръководителите, за да посрещнат тези предизвикателства?”
Новата забележителна книга на водещия световен гуру в областта на мениджмънта предизвиква провокиращи дискусии - представените в нея предизвикателства оказват въздействие върху всички организации на съвременното общество.
Питър Дракър съветва читателите си в края на всяка отделна глава да се запитат: “Какво означават тези проблеми, тези предизвикателства за нашата организация и лично за мен като човек на умствения труд, професионалист, ръководител? Какви действия трябва да бъдат предприети от нашата организация и лично от мен, за да превърнем предизвикателствата от тази глава във възможности, от които организацията и аз да се възползваме?”
Тази книга е призив за действие.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG