Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Кандидат-президента

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Кандидат-президента

Описание

Романът „Кандидат президента" сваля читателя в подземията на демокрацията. Тук,  в мрачния и пищен ресторант "Рiazzа dеll’Orо", разположен под един от големите площади на София, се събират като в   подземната   канализация   на   града   политическите   хищници, представителите на зараждащата се мафия и вездесъщата Държавна
сигурност за един от своите най-значителни проекти - „Забогатяване чрез демокрация", както го формулира бившият генерал от Държавна сигурност, Тома Загоров.

Ще успеят ли новите политици в лицето на Кандидат-президента, Богомил Дренски, студентите Игор и Борис  и всички останали с тях да  се   противопоставят   на  гигантския   заговор   за   ограбване   на страната?
Кой е тайнственият професор Оран, който пристига от Ню Йорк и носи в куфарчето си касета с банковите сметки в чужбина на заговорниците ?
На кого служи емигрантът Калчофф с двойно „ф", който получава заповеди само чрез факс от тайнствен повелител от чужбина?
Чии заповеди изпълнява бившата „барета" Алексей Улански?
Кои  са  Лисицата,   Вълка,   Конкурента,   Русата,   двамата Японци, Адвоката, Ръкавела, в образите на които читателят несъмнено ще открие   черти   от  реално   съществуващи   „герои"   от  времето   на демократичния преход?
И как мистериозният Консорциум „Алтернус" отново се намесва, за да увеличи шансовете на почтените срещу грабителите?
В новия си черен политически роман Леа Коен разкрива с убийствена достоверност обстановката от първите години след промените у нас и в подготовката на първите демократични избори.
Разказът за тези драматични събития спира дъха на читателя до последната страница.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG