Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Заплахата

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Заплахата

Описание

Стела Римингтън е първата и до този момент единствената жена, назначена през 1992 г. за шеф на британската служба за сигурност, известна като МИ5. Въпреки недоволството на представителите на тази дотогава мъжка професия, никой не оспорва основателността на нейното назначение, защото лейди Стела е изкачила всички стъпала на тази вдъхваща страхопочитание институция. Работила е в отдела за противодържавната дейност, в контраразузнаването и в отдела за борба с тероризма, издигайки се до поста директор.
През 2001 г. тя се присъединява с шумен успех към британската писателска гилдия с автобиографичната си книга "Споделена тайна", а през 2004 г. издава първия си художествен роман "Заплахата", приет възторжено от любителите на трилъра във Великобритания.

"Заплахата" е роман за света на разузнаването, където се подготвят и предотвратяват терористични акции. Лиз Карлайл, офицер от английските разузнавателни служби, получава информация, че "невидим" английски терорист е влязъл в страната и усилено се подготвя да действа. За да спечели надпреварата с времето, Лиз може да разчита единствено на своята съобразителност, интелигентност и професионализъм.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG