Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Законът на Мърфи наопаки 2

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Законът на Мърфи наопаки 2

Описание

Предлагаме на вниманието ви ново оръжие срещу лошото настроение, негативната нагласа, черните мисли и песимизма - колективното произведение на Клуба на оптимистите в България, събрали се виртуално на www.kandidologia.org. За да приведем още по-неоспорим аргумент в полза на тази позитивна кауза, помолихме за подкрепа трима от нашите съвременници, заредени с нестихващ оптимизъм - г-жа Мая Новоселска, проф. Боян Биолчев и г-н Ники Кънчев, които обясняват в края на книгата как те самите успяват да запазят вяра в утрешния ден.
Законът на Мърфи наопаки 2 може да послужи за подарък на приятел, шеф, колега, тъща и други. Това е една мултифункционална книга, а именно, служи за четиво няколко минути преди заспиване или в автобуса на път за работа, за успокояване на приятели в криза, за откриване на мото при разработване на теми по литература, за вдъхновение на сценаристи, режисьори и актьори. Също може да се използва за повдигане на предмети с точно толкова, колкото е дебела книгата или за запълване с цвят на библиотеката у дома или в офиса.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG