Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

30 години фентъзи "DAW"

Поръчай


Брой:
  Поръчай


30 години фентъзи

Описание

Сборник с фентъзи разкази, подбрани от издателство “DAW”, най-успешното американско издателство на фантастика и фентъзи.

Когато през 1971 г. Доналд Арнолд Уолхейм напуска редакторския си пост в проспериращо издателство и основава своя издателска къща за научна фантастика, той едва ли е можел да се надява на зашеметяващия успех, който ще постигне само след няколко години. Благодарение на нюха си да открива нови и талантливи автори и да привлича в издателските си списъци вече утвърдени имена Доналд Уолхейм бързо се издига до ранга на най-добрите издатели на научна фантастика и фентъзи. Сега, трийсет години по-късно, неговите наследници “празнуват” това успешно начало с публикуването на специален сборник, съставен от писатели, публикувани или открити от издателство “ДАУ” - Ендрю Нортън, Танит Лий, Кристофър Сташеф, Дженифър Роберсън, Таня Хъф, Мишел Уест и др.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG