Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Богат, беден

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Богат, беден

Описание

Безсмъртната семейна сага обхваща период от четвърт век в най-новата история на САЩ.
Братята Джордах се борят по свой начин за място в живота. Единият преуспява с цената на непосилни жертви, а другият се разплаща със себе си в непрестанна борба с околните. Лутайки се между бедността и богатството, любовта и омразата, алчността и честолюбието героите търсят трудното щастие в тази притча за съвременната цивилизация.

Това е историята на братята Рудолф и Томас Джордах и тяхната сестра Гретхен. Баща им, германски емигрант от 1920 г., сражавал се на погрешната страна през Първата световна война, сега през 1945 г. работи в опушена пекарна, където продава престояли черешови пайове. Огорчен, озлобен и нещастен, Аксел Джордах е чужд за децата и примирената си съпруга. Руди, послушният син, е умен, тих и прилежен. За него доброто образование е паспорт за по-добър живот. Том е буен, мързелив и агресивен и не вижда по-далеч от носа си. Всичко което иска, постига с юмруците си. А Гретхен, наивна, красива и неспокойна, просто си търси мъж. Трима млади хора, всеки умен по своему, търсят пътя си в живота. Кой ще постигне успех и по какъв начин?

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG