Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Вечните загадки

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:
  Поръчай


Вечните загадки

Описание

Необясними мистерии, невероятни явления и мистериозни физически феномени!
Двеста загадки и феномени – спонтанни самозапалвания на хора, житните кръгове, марсианци, случаят Розуел, климатични феномени, чудовището от Лох Нес, вещици, феи, Бермудския триъгълник, Снежния човек, живи динозаври, духове, появяване на птеродактили, летящи хуманоиди, кухини под земята и още много свръхинтересни мистерии. Ще научите за много измами и ще видите как се раждат модерните митове. Текстът е обогатен с много снимки и илюстрации.
Джером Кларк е един от най-достоверните, професионални и научно обосновани гласове в областта на световните чудеса. Кларк представя фактите с усета на писател, но се стреми да бъде обективен, цитира източници и ни оставя сами да си направим изводите, съобразно наличната информация и психическата ни нагласа.
“Радост за душата на всички запалени наблюдатели на чудатия свят, който ни заобикаля. Книгата ще смути мнителните, ще скандализира скептиците и ще даде нов поглед на онези, които не виждат по-далеч от носа си.”

Списание “Фейт”

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG