Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Войната на старците

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Войната на старците

Описание

В борбата за място във вселената оцеляват само най-добрите!
Джон Скалзи е свеж и предизвикателен нов глас, а "Войната на старците" - съвременен прочит на класически теми в научната фантастика, завладяващо съзнанието пътешествие из една враждебна вселена.
Робърт Чарлз Уилсън, автор на "Ускорение"
На седемдесет и петия си рожден ден Джон Пери прави две неща. Първото е да посети гроба на жена си. Второто - да постъпи в армията.
Добрата новина е, че човечеството вече е овладяло междузвездните полети. Лошата - че подходящите за живот планети са малко, а извънземните, готови да се бият за тях - много. Вселената, оказва се, е враждебно място.
Остава ни да се бием. Да защитаваме Земята (примамлива цел за нашите нови врагове, ако ги допуснем да се приближат) и да предявяваме претенции към незаетите планети. Далече от Земята войната се вихри вече от десетилетия - брутална, кървава и безжалостна.
Всъщност Земята е затънтено място. По-голямата част от човешките ресурси е в ръцете на Колониалните отбранителни сили, които пазят земното население да не се пресити от информация. Малкото, което е известно на всички, е, че можеш да постъпиш в Колониалните сили, когато навършиш определена възраст. Не искат младежи, искат хора, които имат умения и опит, натрупани от десетки години живот. Ще ви отведат от Земята и никога няма да ви върнат. Ще служите на бойната линия. И ако оцелеете, ще получите своя земя... в някоя от новооткритите колонии.
Джон Пери приема сделката. Има смътна представа за това, което му предстои. Защото войната, в която ще се включи на светлинни години от Земята, е съвсем различна от очакванията му - както и от това, в което ще се превърне.
"Смайваща и оригинална. Това е "Звездните рейнджъри", но без поучителните лекции. Това е "Вечната война" - но с по-добър секс. Смешна, печална и пълна с истини книга."
Кори Доктороу
"Войната на старците" е невероятна книга, изпълнена с космически сражения, светкавично действие, живи образи, философски разсъждения и провокативни физични идеи за едно бъдеще, в което ще ви се прииска да живеете и в една вселена, където не бихте желали да попаднете."
Кен Маклеод

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG