Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Време на огън и мрак

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Време на огън и мрак

Описание

Пета книга от САГА ЗА СЕДЕМТЕ СЛЪНЦА
Битка, която ще промени Спиралния ръкав завинаги!
Човешката раса е изправена пред най-голямото си предизвикателство. Войната на титаничните раси – която заличава планети, взривява звезди и унищожава цели раси – достига връхната си точка. Съюзниците стават предатели, непознатите се сприятеляват, а предстоящият сблъсък ще разтърси галактиката.
От години кликиските роботи се представят за приятели на човечеството, но помощта им се оказва троянски кон в Земните Въоръжени Сили. Бойните компита на Теранския Ханзейски Съюз се разбунтуват и го оставят без защита. За да спаси народа си, магът-император Джора'х е принуден да сключи ужасна сделка с хидрогите, които искат от него да предаде и унищожи човечеството. Но скитническите кланове и зелените жреци от световната гора са открили нови методи за борба с хидрогите, както и неимоверно силни съюзници.
Илдирийският Слънчев флот, Земните Въоръжени Сили, скитниците, зелените жреци, кликиските роботи и хидрогските бойни кълба влизат в свирепа битка, която ще унищожи мнозина и ще промени Спиралния ръкав завинаги.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG