Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Деветият живот на Луи Дракс

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Деветият живот на Луи Дракс

Описание

“Всички казват, че някой ден ще ми се случи толкова голяма злополука, че ще сложи край на всичките ми премеждия. Ако видиш как едно дете пада от небето да знаеш, това съм аз.”
Деветгодишният Луи е проблемно дете: интелигентен, преждевременно развит, прикрит и опасно, тревожно склонен към злополуки.
Когато пада от скала в дълбока клисура, инцидентът изглежда като предопределен. Като по чудо момчето оцелява, но и без това нездравото семейство се разпада окончателно. Бащата изчезва безследно, майката е парализирана от шока, а Луи лежи в дълбока кома, от която вероятно никога няма да излезе.
В клиниката в Прованс доктор Паскал Данаше прави усилия да убеди Луи да напусне състоянието, в което се намира. Случаят противоречи на медицинската логика и разлюлява представите и убежденията на доктор Данаше, като го води към дълбините на мрачния свят, в който е потънал Луи. Единствен Луи държи ключа към тайната, в която са обвити обстоятелствата около неговата злополука, а той не може да общува с околните. Или може би...
“Деветият живот на Луи Дракс” е роман за това на какво е способно сърцето и колко много може да понесе умът. Стъписваща, остроумна и грабваща история на Лиз Йенсен.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG