Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Бизнес стратегия

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Бизнес стратегия

Описание

Цялостната стратегия на фирмата може да се определя на широко равнище, но малък брой хора в организацията са включени във вземането на решения, а те са стратегически по своята природа. От тях зависи бъдещото развитие и успехът на всяка компания.
 
Историята на бизнеса е богата на стратегически решения, които обаче, независимо от мащаба си, нерядко са били недобре обмислени и следователно ­ катастрофални. Тази книга проследява цялостния процес на вземане на стратегически решения ­ силите, които влияят върху тези, които вземат решенията, възможните капани, критичните моменти, когато е наложителен рационален подход към вземането на решения. Разглеждат се ситуациите, в които е нужна интуиция, както и техниките, които ще помогнат на мениджърите да достигнат до стратегически правилни и солидни решения, и въпросите, на които ще трябва да си отговорят, преди да стигнат до решението.
Като прави преглед на спектъра от стратегически решения, пред които се изправят компаниите, и на старите и нови техники, които могат да помогнат, тази книга осигурява задълбочени прозрения за най-ефективната стратегия при вземане на правилните за всяка организация решения.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG