Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Живот след смъртта

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Живот след смъртта

Описание

Задължително четиво за всеки, който ще умре!
Какво става, когато умрем? Дали това е въпрос, на който не ни е дадено да отговорим; загадка, чието решение вселената пази за себе си? Чопра привежда множество доказателства за това, че светът отвъд не е отделен от този свят с непреодолима стена; че една-единствена действителност обгръща всички светове, времена и места. В края на живота си ние преминаваме в нова фаза на същото пътуване на душата, в което се намираме в настоящия момент.
В “Живот след смъртта” Чопра обединява последните научни открития и великите традиции на мъдростта, за да очертае живота след смъртта. Това е увлекателно пътуване през многобройните нива на съзнанието. Но много по-важна е проникновената му идея: това, което срещате в живота си след смъртта и което преживявате там, отразява настоящите ви вярвания, очаквания и нива на съзнаване. В “тук и сега” можете да очертаете онова, което става след смъртта ви.
“Живот след смъртта” разкрива необятно ново пространство за съзидателност. Защото няма разделение между живота и смъртта - има само един непрекъснат творчески проект. Чопра ни кани да се включим в изграждането на тази неуловима област и когато разберем напълно нейната реалност, ще се отърсим от ирационалните си страхове и ще навлезем в божествено усещане за неограничена свобода и сила.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG