Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Отвъд последния сън

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Отвъд последния сън

Описание

“Като Исабел Алиенде тя обяснява реалността чрез чувствата. Като Паулу Коелю се стреми да пречупи реалността през чувствата.”
“Ла Вангуардия”
Любов, която продължава отвъд живота и смъртта и променя всичко около себе си.
Годината е 1939. В най-добрия хотел в Кан Хоан Долгут и Соледад Урданета се срещат за пръв път. Хоан е беден млад келнер. Соледад е красивата дъщеря на колумбийски милионер. На Хоан му е забранено дори да отправя погледа си към тази толкова привилегирована гостенка, която вече е успяла да открадне сърцето му. На помощ ще му се притече виртуозността, с която свири на пиано и малко по малко музиката и жестовете ще се превърнат в разговор, а впоследствие – в потайни срещи, в трескава любов, в бленувано щастие... което ще се разбие в стената на всички тогавашни условности.
Хоан Долгут и Соледад Урданета преживяват първата си любов в среда, в която всичко ги разделя: социалните класи, обичаите, парите... дори океанът. Животът им ще се превърне в непрестанен и продължителен недовършен сън, от който ще се пробудят, за да станем свидетели на един изненадващ край.
Техните деца ще се опитат да разкрият голямата тайна, съпътствала живота на родителите им и отвела ги накрая до смъртта. Между тях ще започне история, която ще пробуди неочаквани чувства, неразрешими страсти, противоречия, грешки, духовност и еротика, разказани със сила и уникален език, който вече е квалифициран като „магически идеализъм”.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG