Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Първичната сила на мотивацията

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Първичната сила на мотивацията

Описание

Кое е най-важното нещо в света? Парите, властта, сексът? Храната, домът, сигурността? Любовта? Здравето?
Макар че тези неща са жизнено необходими, има и още нещо, което е особено важно – способността да мотивираш себе си и другите хора. Защото с умението и навика да се мотивираш идва възможността да вдъхнеш живот на мечтите си или, може би, да се научиш да мечтаеш!
Мотивация. Умението да намериш сили в себе си (или в някой друг), за да се изпълни нещо впечатляващо. Включва серия от стъпки: хрумване на идея и импулс, изграждане на увереността, поемане на риск, изправяне лице в лице с последствията и предстоящите трудности, изготвяне на съзидателен отговор на възникващото съпротивление. Стъпките взаимно се допълват, като първоначално се минава през изграждане на доверие.
Какво може да се очаква от тази книга?
След като прочетеш тази книга и изпълниш някои от нейните указания, ще бъдеш в състояние да се мотивираш за постигането на определена цел, ще бъдеш „по-мотивиран“ от всякога и ще оказваш поразителен ефект върху другите около себе си.
Учудващо е, че умението за мотивация рядко се изучава, освен при случаите, когато по щастливо съвпадение животът ни подтиква към това. Тази книга има за цел да запълни празнотата, като предложи няколко прости средства и техники, които са служили добре на мнозина в течение на много години.
Въпреки всичко, книгата е само наръчник. До съвършенство може да доведе само практиката и аз си позволих да предложа някои упражнения: обикновени начини „да направиш първата стъпка“, като развиеш собствената си мотивация във взаимодействие с други хора.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG