Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Финансово програмиране

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Финансово програмиране

Описание

Финансово програмиране изучава преливането и взаимодействието на информационните потоци между различните макроикономически сектори и баланси. Крайна цел е формирането на т.нар. макроикономическа рамка, вътре в която се очаква и се програмира икономическото развитие в близката перспектива. Опитите за проектиране и програмиране на непосредственото бъдеще оправдават средствата, нещо повече - те са и необходими, не защото претендират да отгатнат някакви бъдещи пропорции и величини, а защото съдействат за организиране на икономическото мислене и за оценка на възможните последствия от конкретни управленски въздействия. Програмирането на икономическата перспектива и явното поемане на конкретни макроикономически ангажименти от страна на управленския елит подпомага икономическите агенти и съдейства за нарастване на икономическата и инвестиционна активност в страната.
Монографичното издание Финансово програмиране е предназначено за магистърски програми по Финанси и Банково дело, както и свързани с тях специалности. В нея може да се намери почти всичко, което има отношение към макроикономиката и макроикономическото управление на страната в годините на преход към пазарна икономика, и по-късно. Предлага се изключително богата информационна база (включително и международни сравнения), подходящо обработена и анализирана.
Монографията предоставя материал за размисли, анализ и по-нататъшни изследвания на всички, които се интересуват от проблемите на българската икономика и прехода към пазарна икономика. Интерес ще представлява също и прочитът на икономическите реалности в страната след установяването на демократичните принципи за управление от края на 80-те години.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG