Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Силата на сигма шест

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Силата на сигма шест

Описание

Най-доброто, което може да направи човек, е да действа безпогрешно в 99 % от случаите, нали?
Един процент грешка означава:
- 20 000 изгубени пощенски пратки на всеки час;
- 5000 неуспешни хирургически операции на седмица;
- 4 или повече катастрофи на ден на най-големите летища;
- 20 000 неправилно изпълнени рецепти за лекарства на година.
Все още ли мислите, че 99 % е достатъчно добър резултат?
 
Когато изпълнителният директор на General Electric започна да сипе суперлативи по адрес на една нова мениджмънт стратегия, наречена „Сигма Шест“, много компании от различни краища на света започнаха да прилагат тази програма – много често без дори да знаят за какво точно става въпрос. Резултатът беше, че не всички тези компании успяха да постигнат резултатите на General Electric и на други успели компании и само инвестираха милиони долари в провеждането на програмата. Това беше особено разочароващо за изпълнителните директори, които правеха оптимистични оценки за бъдещото запазване на акционерите.
Книгата е адресирана до онези ръководители, които плащат огромни суми на консултантски фирми, без изобщо да знаят какво представлява програмата Сигма Шест и как функционира тя. Тази книга е за стратезите, които все още не са разбрали напълно, че подобряването на качеството може да сплоти най-долните редици. Тя е за мениджърите от средните редици, които са принудени да следват разпорежданията на шефовете си, въпреки че не вярват в програмата. Но тази книга е най-вече за нас, всички останали – отделни работници, помощен персонал, - и за всички, които не са на мениджърски постове и се страхуват от поредната програма и последиците от нея. Тя ще помогне на всички ни да постигнем резултати, които могат да бъдат реализирани само с помощта на Сигма Шест.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG