Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Риба!

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Риба!

Описание

Една вълнуваща история, която ще ви помогне да обикнете работата си ­ дори и тогава, когато не работите това, което обичате.
“Риба!” предлага лесноразбираема и лесноприложима мъдрост ­ характерните белези на истинската класика в бизнеса. Тя е ангажирана с най-неотложните въпроси на нашето ежедневие, предлага една привлекателна метафора и интересно послание, които са приложими във всеки сектор на всяка организация.
 
В наши дни е много разпространено убеждението, че човек не бива да се задоволява с нещо, което не обича. И въз основа на това убеждение следва друго – пишете стихове, обиколете света с яхта, рисувайте… Правете това, което обичате, и парите ще дойдат сами. Казваме си, че животът е твърде кратък, за да прекарваме времето си в работа върху нещо, което далеч не е идеално. И продължаваме да търсим перфектното работно място. Опасността идва от това, че в търсенето на идеалната работа ние се фокусираме върху бъдещето и със сигурност ще пропуснем смайващите и чудесни неща от живота сега, в настоящия момент.
Същевременно е доказано, че в реалния живот има неща, които ни пречат да преследваме идеалната, перфектната работа. Мнозина от нас имат тежки отговорности към членове на семейството си или към начина си на живот. Други все още очакват истинското влечение, а трети са подложени на такъв стрес в личния си живот, че просто не им остава време и енергия да търсят промяна.
„Риба!“ е една измислена история за откриването на дълбоките източници на енергия, креативност и страст, които съществуват у всеки от нас, чрез овладяване на изкуството да обичаме това, което вършим – дори и тогава, когато не вършим точно това, което обичаме.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG