Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Да или не

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Да или не

Описание

Малката книжка със страхотно влияние ­ така критиката посреща бестселъра в класацията на "Ню Йорк Таймс", засягащ редица важни неща, които имат пряка връзка с вземането на решения ­ както добри, така и лоши. Спенсър Джонсън е дългогодишен "наблюдател" на лошите решения, които вземат както ръководителите на големите американски корпорации, така и самото правителство на САЩ. Това го кара да се замисли върху въпроса, как да се предпазваме от вземането на такива решения и как да си изработим наистина безопасна технология за това.
 
„ДА“ или „НЕ“ е написана от най-добрия автор на бестселъри според „Ню Йорк Таймс“ и представлява една брилянтна практическа система, която може да се използва от всеки. Тя ни помага бързо да вземаме по-добри решения в личен и професионален план.
Системата „Да-Не“ води до:
- Съсредоточаването върху истинската нужда;
- Създаването на по-добри алтернативи;
- Осъзнаването на вероятните последствия от избора;
- Откриването и използването на собствената ни почтеност, интуиция и виждания, за да постигнем душевно равновесие и самочувствие.

„Доктор Спенсър Джонсън притежава рядката способност да пише интересно, стегнато и провокативно. Възхищението ми от него е огромно.“
Д-р Норман Винсент Пийл,
автор на „Силата на позитивното мислене“

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG