Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Да задвижим нещата

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:
  Поръчай


Да задвижим нещата

Описание

ДОБРЕ ДОШЛИ В
„ДА ЗАДВИЖИМ НЕЩАТА“
Добре дошли в златната мина на прозрението към стратегията, която ще ни даде повече енергия, ще ни направи по-освободени, ще ни помогне да свършим повече работа с по-малко усилия. Ако сте като мен, положително ще искате не само да си свършите работата, но и да я свършите добре. Но едновременно с това ще искате да запазите и вкуса си към живота – нещо, което изглежда все по-малко вероятно в случай, че работите наистина много. В случая не бива да поставяме въпроса на плоскостта или-или. Защото е напълно възможно да си вършим работата и едновременно с това да се наслаждаваме на живота.
Според мен ефикасността е нещо много хубаво. Това, което вършите, вероятно е важно, интересно, полезно. Или изобщо не е всичко това, но трябва да бъде свършено. В първия случай искате максимална възвръщаемост на инвестираните време и енергия. Във втория – да се прехвърлите по най-бързия начин на други неща, без никакъв стремеж да довършите започнатото.
Но каквото и да правите, вие със сигурност бихте искали да сте по-релаксирани и отпуснати, да бъдете абсолютно убедени, че в момента вършите точно това, което трябва – независимо дали става въпрос за една бира с колеги след работно време, за надникването на пръсти в стаята на спящото ви дете, отговор на имейлите, постъпили в компютъра, или няколко минути приятелски разговор с потенциален клиент, отделени след официалната ви среща. Важното е да сте убедени, че вършите това, което трябва, а не нещо друго.
Създадох тази книга с идеята да ви науча как да бъдете максимално ефикасни и освободени при всякакви обстоятелства.
Дейвид Алън

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG